• sns01
  • sns03
  • sns04
Naš CNY odmor započet će 23. siječnja.do 13. veljače, ako imate bilo kakav zahtjev, ostavite poruku, hvala!!!

vijesti

Običnu washi traku možemo koristiti u sljedeće svrhe:

1. Naljepnice za planiranje/podsjetnik
Washi traka se može pisati i lijepiti više puta.Možete dobro iskoristiti ovu značajku za planiranje svog rasporeda, tako da vaš dnevni raspored može biti vidljiv na prvi pogled i istovremeno pun zabave.Nije li ovo dobra ideja?

2. DIY tapeta/okvir za sliku
Još uvijek se žalite na monotone zidove u svom domu?Traka može izigrati bilo kakvu prevaru, otkinuti ju kad god vam se ne sviđa, također možete zalijepiti fotografije koje vam se sviđaju na zid, zalijepiti okvir za fotografije s naljepnicama, a neka to rade djeca, to je Puno zabave.

3. Pakiranje poklona
Neugodno vam je izravno izvaditi dar?Zatim ga spakirajte.Ima svakakvih traka.Možete ih pakirati kako želite.Možda možete odigrati malo iznenađenje, napisati redak ili dva na vrpci i veseliti se njegovom ili njezinom slučajnom otkriću.

4. Šlag na torti
Sve u domu, ako vam se sviđa, može se prepakirati kako biste iznenadili obitelj i dodatno začinili život.

5. Naljepnice za etikete
Postoje neke stvari koje ne mogu pronaći i ne mogu ih razlikovati.Kako se slične situacije više ne bi događale, označit ću ga, a moja majka više neće morati brinuti o mojoj amneziji.

Tiskana washi traka također je vrlo korisna:

Možete ga koristiti za izradu svih vrsta prekrasnih ukrasnih ukrasa, a možete i dobro ukrasiti vlastitu sobu kako biste je učinili ljepšom.

1. Zalijepite ga na karton, izrežite u razne geometrijske oblike i objesite na zelene biljke doma kako bi bilo manje monotono

   

2. Koristite traku niske zasićenosti za izradu jednostavnih cvjetova, a zatim ih uokvirite i objesite na zid.Vrlo je slan, poput hladnog povjetarca, a soba je puna svježine.

   

3. ukrasite vlastitu šalicu za čaj

Ljeti ćemo gutati vodu.Vidjeli smo previše prozirnih čaša za vodu.Bolje je da sami napravite šalicu za vodu.Trebate samo nekoliko naljepnica, a monotona šalica za vodu puna je dječjeg interesa.

  


Vrijeme objave: 12. svibnja 2022